Kontakt oss

Kontakt oss dersom det er noe du lurer på:

ØIF Arendal i samarbeid med Idrettsleieren

Håndballuka er et samarbeid mellom ØIF Arendal og Idrettsleieren. Overnatting og kveldsaktiviteter, frokost og middag skjer i idrettsleieren, dagaktiviteter med håndball skjer i Sparebanken Sør Amfi.

Har du spørsmål til oss kan du også kontakte oss:

Marianne Rasch Johnsen mrj@oifarendal.no 

​© ØIF Arendal

Om håndballuka

Håndballuka - Arendal 2020
 

ØIF Arendal inviterer til håndballuke fra søndag 21. juni til og med torsdag 25. juni. Håndballuken arrangeres i samarbeid med den store Idrettsleieren på Hove. Tilsammen vil det bli en opplevelse med nærmere 1 000 barn og unge. Ca. 200 håper vi å samle til håndballskole-delen i 2020. 

Når arrangeres dette?

I 2020 arrangeres Håndballuka i uke 26: søndag 21. juni til torsdag 25. juni. Informasjon og timeplan vedr. Håndballuka vil bli tilsendt på mail ca. 2 uker før Håndballskolen starter.

Hvem kan delta?
Gutter og jenter i alderen 10-16 år (født 2004-2010).

 

Hvor og hvordan?
Vi starter opp søndag rundt kl. 14 og avslutter ca. kl. 16.00 på torsdag. Håndballskolen vil foregå på området rundt Sparebanken Sør Amfi hvor ØIF Arendal spiller sine kamper til vanlig. Det vil være to håndballøkter mandag, tirsdag og onsdag. Torsdag blir det treningsturnering med instruktørene som lagledere. 

Hvilke kveldsaktiviteter blir det?

Vi kan, i samarbeid med Idrettsleieren, love de beste aktivitetstilbudet som noen håndballskole har å by på. Søndag er det "bli kjent aktiviteter". Etter økten på mandag er det turneringer i andre idretter enn håndball. Tirsdag er det grilling og Disco og onsdag blir det skikkelig konsert og skumparty!

Instruktører
I tillegg til samtlige spillere i ØIF Arendals spillerstall, kommer det landslagsprofiler fra både herre- og damelandslaget. 

Gruppeinndeling
Deltakerne blir inndelt i grupper basert på alder og klubbtilhørighet. Ved store og/eller små grupper, slår vi muligens sammen to alderstrinn. NB! Dersom du i stedet ønsker å bo og trene sammen med noen du kjenner fra andre klubber enn din egen, skriver du det i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

Priser
Deltakeravgift: Kr 3.990,- inkluderer instruksjon/trening, overnatting, 3 måltider pr. dag, alle aktiviteter, vakthold, t-skjorte og diplom.

Uten overnatting: Kr 2.700,-
Vi anbefaler overnatting for alle deltakere, selv om man bor i nærheten eller har andre alternativ. Tilbakemeldinger og erfaringer fra foreldre er at det er en fordel. Påmelding kan du gjøre herfra

Avbestilling
Dersom en deltaker må trekke seg før Håndballskolen starter, vil vi måtte beholde kr 500,- i administrasjonsgebyr. Legeattest må sendes pr. post/mail. Ingen refusjon/tilbakebetaling etter at håndballuka har startet.

 

T-skjorter
Str. XS-XL. T-skjortene er unisex og forholdsvis store i størrelsene.

Ofte besvarte spørsmål

Hvordan betaler vi?
– Påmelding og betaling skjer direkte via denne nettsiden. 

Får jeg tilsendt bekreftelse på at jeg er påmeldt?
– Du vil motta en kvittering via e-post. Det er din bekreftelse på at påmeldingen er gjennomført. Dersom du ikke kan se å ha mottatt kvitteringen på e-post bør du sjekke søppelpost/spam.

 

Jeg vil gjerne bo og trene sammen med venninnene mine. Kan jeg det?
– Ja, selvfølgelig. Vi registrerer alle fra samme klubb som er født i samme år sammen med hverandre. Hvis du i stedet ønsker å bo og trene sammen med noen fra en annen klubb, skriver du dette i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

Hva skjer hvis jeg blir syk eller skadet?
– Dersom du blir syk eller skadet rett før håndballuka starter får du pengene tilbake (minus kr 500,- i administrasjonsgebyr) mot fremvist legeattest. Blir du syk/skadet etter at oppholdet har startet får du ikke refundert penger.

Er det mulig med søskenmoderasjon?
– Nei, vi har ikke det tilbudet på våre håndballuke.

Jeg har matallergi. Får jeg tilpasset maten?
-Ja, selvfølgelig. Oppgi hvilke allergier du har i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

Kontaktinfo: mrj@oifarendal.no

Send oss en epost om du lurer på noe: